İç Mimarlık Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir Akademi İstanbul

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar İç Mimarlık Kursu - Kurumda - Beyoğlu - İstanbul

  • Program tanımları

    Bu program dekoratör olmayı isteyen ancak çeşitli sebepler yüzünden hayallerini gerçekleştirememiş olan lise ve dengi okullardan mezunlar ya da eğitimlerini yetersiz bulup kendilerini geliştirmek isteyen sektör çalışanları için hazırlanmıştır.

    Öğrencilerimiz birinci yıl aldıkları temel eğitimi atölye çalışmalarıyla üretime dönüştürürler. Katıldığımız fuarlar ve açtığımız sergilerle de ürünlerini sergileme fırsatını bulurlar.


    Programın İşleyişi

    Teorik ve uygulamalı eğilim programımız çizim tekniği, projelerde ölçülendirme, mobilya teknik çizimleri, perspektif, çok ve tek mekânlarda yaşamlarda yasam düzenlenmesi, malzeme teknikleri, suluboya ile boya teknikleri, kumaş-deri döşeme işçiliği, doğa-mekan ilişkileriyle maket çalışmalarını kapsar.

    Programı başarı ile bitiren öğrencilerimize 1 aylık zorunlu stajlarından sonra MEB 'den onaylı sertifika verilir. Mezun öğrencilerimiz sektörde iş bulabilecekleri gibi aynı zamanda MEB'e bağlı kurumlarda ve halk eğitim merkezlerinde Usta eğitici olacak eğitmenlik yapabilirler.

    Dersler

    Teknik Resim
    Perspektif
    Tasarım Tarihi
    Malzeme Teknolojisi
    Sanat Tarihi
    Autocad
    Atölye
    Sunum
    Proje Uygulama

İç mimarlık ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |