Multimedya Tasarım Programı

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir Vektörel Bilişim

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar Multimedya Tasarım Programı - Kurumda - Çankaya - Ankara

  • Program tanımları
    MULTIMEDYA TASARIM PROGRAMI

    Günümüz teknolojilerinin sürekli gelişen yapısı sayesinde daha önceleri imkansız olarak görülen ve yapılması zor olan görsel medya uygulamaları gerçekleştirmek mümkündür.

    Son zamanların popüler medya uygulamaları olan video montaj, ses düzenleme, görsel efektlerin bir arada kullanımı ve interaktif cd yapımına imkan veren multimedya tasarım programlarının eğitimlerinin verilmesi ile birlikte bu konularda edinilecek kabiliyetler doğrultusunda kişi kariyerinin gelişimi mümkün olacaktır.

    Bu eğitimleri alan kişi, video dosyalarının üzerinde istediği değişikliği yapabilir. Videonun rengini ayarlayabilir, açıklık koyuluk dengesini ayarlayabilir, çeşitli efectlerle görselliğini değiştirip farklı görünmesini sağlayabilir. Birçok video dosyasını birlikte kullanarak değişik temalı görüntüler oluşturabilir. Ayrıca fotoğraf ekleyerek görüntüye dahil edebilirler. Aynı anda bir çok videoyu üst üste ekleyebilir ve bir arada kullanabilir. Filmlerde kullanılan efectlerin bir kısmını kullanarak kendi görüntülerini oluşturabilirler.

    Öğrenilen müzik programları ile, kaydedilmiş müzikleri konuşmaları ve sesleri düzenleyebilir, istemedikleri yerleri çıkarabilir, değişik efektlerle çeşitlendirebilir ve istedikleri gibi bir araya getirip kaydedebilirler. Video görüntülerinin üzerine bu ses, müzik ve konuşmaları ekleyebilir.

    Sonuç olarak ortaya, seslerin ve görüntülerin bir arada olmasıyla birlikte, tvde görülebilen görsel efektlerin kullanımı ile zenginleştirilmiş bir medya elde edilir. Birçok medyayı bir arada kullanarak görsel cd yapabilen “director” programı ile etkileşimli cd yapımı mümkün olabilecektir.

    Öğrenilen bu programlar sayesinde kişiler çalışma hayatlarında daha tercih edilir ve öncelikli hale gelebilmelerini sağlar. Önlerine gelen her hangi bir projede yapılması gereken her şeyi kolayca yapabilirler. Aynı zamanda bu programlara benzer ve ilgili programların kısa zamanda öğrenebilmelerine olanak vererek kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik çalışmalarını devam ettirebileceklerdir.

Bilgisayar bilimleri ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |