Grafik Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir Akademi İstanbul

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar Grafik Kursu - Kurumda - Beyoğlu - İstanbul

  • Program tanımları

    Bölüm, öğrencilerin, her türlü görsel İletişim aracının kullanımından kaynaklanan problemleri (tüm basılı isler, dijital ortamda yapılan çalışmalar vb.) renk, estetik ve yaratıcılık kullanarak çözümleyebilmelerini hedeflemektedir.

    Günümüz şartlarında dijital ortamda tasarlanan işleri, tamamen kontrol altına alabilecek insanları yetiştirmeyi amaçlayan eğitim programında, teknolojinin ihtiyaç duyduğu her konuda öğrencilerin okulun sağlamış olduğu imkânlardan faydalanmaları mümkün.

    Uygulamalı dersler, ambalaj ve poşet gibi özel kesim ve kırım gerektiren işler İle ilgili dersler grafik atölyesinde, desen ve form çizimi gibi dersler ise çizim atölyesinde görülür. Dijital tasarım ile ilgili dersler ağırlıklı olarak Macintosh atölyesinde yürütülmektedir. Web tasarımı ve multi-media gibi dersler ise PC laboratuvannda yapılır.

    Programın İşleyişi

    Akademi İstanbul programının temeli, sanal eğitimine dayanmaktadır. Küttür dersleri adı altında toplanmış birçok ders, bu sanat temelini oluşturmak amacıyla disipline edilmiştir. Yaratıcı düşünce geliştirme ve görsel düşünebilmeyi pratik haline getirebilmek, bu mesleği yapan herkesin genel arzusudur.

    Birinci yıl, Desen eğitimi. Temel Sanat eğitimi ile ortak bir sanat görüşü oluşturulurken, meslek dersleri ile grafik sanatına giriş sağlanır. Ayrıca birinci yıl temel bilgisayar eğitimi ile dijital tasarım ve konsept oluşturma ile ilgili atölye çalışmaları yer alır.

    İkinci yıl bilgisayar ortamında, İletişim Tasarımı ve Teknolojisi, Multimedia. CD- Rom Yaratma gibi derslerle, bilgisayar aracılığı ile düşüncenin etkin biçimde aktarılması hedeflenmektedir. Öğrenciler dergi, gazete, katalog, broşür. CD-Rom Yapımı. WEB Tasarımı ve Televizyonlar İçin Post-Production'a kadar tüm sektörlerin İhtiyaçlarını giderebilecek şekilde eğitilirler.

    Dersler

    Temel Grafik
    Tasanm Bilgisi
    Metin Yazarlığı
    Temel Reklâm
    Yaratıcı Düşünce
    Fotoğraf
    Masaüslü Yayıncılık
    Tasarım Teknolojileri
    Renk Bilgisi
    Baskı Teknikleri

Grafik ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |