Akdeniz ve Türk Mezeleri Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir CHEF'S İSTANBUL MUTFAK ATÖLYESİ

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar Akdeniz ve Türk Mezeleri Kursu - Kurumda - Beyoğlu - İstanbul

  • Program tanımları
    SICAK - SOĞUK MEZE ÇEŞİTLERİ : Sarımsaklı Karides Sote, Çerkez Tavuğu, Köz Patlıcan Salata (Tahinli, yoğurtlu, peynirli, köz biberli), Baharatlı Ciğer Tava, Antakya usulü Humus, Paçanga, Acılı Ezme, Adana usulü Kısır, Cipsler için Chef's Dipsos.


    En keyifli kurslarımızdan biridir. Meze hazırlamak hem kolay hem de çok keyiflidir. Ancak bu keyfi yaşamak için sıcak ve soğuk meze malzemelerini tanımak ve hazırlama tekniğini bilmek önemlidir. 7-8 kişilik arkadaş veya aile grupları için özel olarak da tarih seçimi yapılarak meze kursu açılmaktadır. Kayıt için bizimle temasa geçerek isminizi yazdırmanız yeterlidir. Bol mezeli ve keyifli sofralar hazırlamak için bu fırsatı kaçırmayın...

    Kurs Hakkında :

    Türk ve Akdeniz mutfağıdan seçme 13 çeşit meze uygulanarak hazırlanmakta, katılımcılar kursta yaptıkları mezelerini götürebilmektedirler. Minimum 7-8 kişilik gruplarla açılan kursta herkes kendi istasyonunda tarafımızdan temin edilen malzeme ile ustamizla birlikte mezesini hazırlamaktadır. Sunum ve tadım yapılmakta, meze tarifleri yazılı olarak verilmektedir. İstanbul'a gelen yabancı ziyaretçilerin de yoğun ilgi gösterdiği kurslarımızdan biridir.


Aşçılık ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |