Klasik Masaj Elemanı Yetiştirme Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir T.C MEB Çağdaş Fazilet Cilt Bakımı ve Eğitim Merkezi

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar Klasik Masaj Elemanı Yetiştirme Kursu - Kurumda - Çankaya - Ankara

  • Program tanımları
    KLASİK MASAJ ELEMANI YETİŞTİRME KURSU

    MASAJ; Sistemli, ritmik hareketlerin masaj prensipleri içerisinde sağlık, estetik ve güzellik kazanma amacıyla elle, birebir olarak uygulama yöntemlerine verilen ortak addır.


    Özellikle son iki asır içerisinde masajla tedavi, rehabitasyon ve sağlık kazanma, estetik ve güzellik ve spor'da hazırlayıcı, dinlendirici masaj uygulamaları önem kazanmış ve bu alanda da bilimsel çalışmalar artmıştır.

    Günümüzde ise masaj uygulamaları gerek ülke dışında gerekse ülkemizde meslek statüsünde doğal sağlık ve vucüt bakımı uygulamaları içerisinde yer alarak Turizm sekltöründe SPA terapistliği ve Wellness bakım terapistliğine dönüşmüş, el terapistliği sadece masaj uygulaması olarak değil bakım terapistliğine dönüşmüş ve masörler Kozmatoloji, suyla gelen sağlık doğal sağlık dokunmayla enerji verme ( Holistik terapi ) terapistliğiyle donanmışlardır.

    Masaj çalışmaları, İsveç masajı - Hofta tekniği orijinal tekniklerle öğretilmektedir. Bunun dışında Aramoterapi, Ayurveda masajı, Strech masaj, Refleksoloji ve Otantik Hint baş masajı (Çampisaj) uygulamalarıyla, SPA terapistliği seminerlerle aktarılmaktadır Merkezimizde gerek klasik masaj gerekse otantik ve kültürel masaj uygulamalrı ve teorisine yer verilerek modern dokunma terapisti niteliğinde terapistler 120 saat eğitim neticesinde masör / masöz olarak yetiştirilmektedir.

Masaj terapi ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |