Klasik Modelistlik Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir Dünya Grafik Design Eğitim Merkezi

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar Klasik Modelistlik Kursu - Kurumda - Fatih - İstanbul

  • Program tanımları
    Eğitim kurumumuzda mülaj kağıda ,büyük beden,piyasa uygulamalı hem teknik hem de pratik ve model uygulamalı kalıp eğitimi verilmektedir.

    Etek, pantolon, cekete kadar kadın giyiminden iç giyimine değişik konseptte, alt ve üst grup, büyük beden hem teknik hem de patrik eğitimi verilmektedir. Serileme ve pastal kısmına kadar bir modelistin bilmesi gereken tüm bilgiler verilmektedir.

    Elde kalıpta verilen eğitimin içeriğinde ;kursiyerlerimize mutlaka kumaş dikiş bilgisi en ince yarıntısına kadar verilmektedir.Yaptıkları kalıpları dikim dersinde dikiş hocası vasıtasıyla dikip modaevimizdeki mankenlere giydirmektedirler.Hem piyasa deneyimi kazanıp hem de özgüveni arttırmaktadırlar.


    Klasik modelistlik eğitimi (elde kalıp çıkarma) talep eden herkese Bilgisayarlı Modelistlik eğitimi aynı anda verilmektedir.

    Bilgisayar alt yapısı eksik ise ilk etapta bilgisayar alt yapısını iyi bir noktaya getirerek  Gerber kalıp programı ve Assyst kalıp programı birlikte gösterilmektedir. Yani dünyada en çok kullanılan iki sistem aynı anda öğrencilerimize verilmektedir.

    Modelistlik eğitimini talep eden her öğrencimize dikiş dersleri sanayi makinalarında (Overlok, Recme, Singer,) ayrı bir hoca tarafından etek dikiminden ceket dikimine kadar gösterilmektedir.

Moda ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |