Estetisyenlik Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir T.C. M.E.B. Reform Estetisyenlik Kursu

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar Estetisyenlik Kursu - Kurumda - Beşiktaş - İstanbul

  • Program tanımları
    Estetisyenlik Kursu - Güzellik Uzmanlığı Kursu Eğitim İçeriği

    Reform estetisyen - güzellik uzmanlığı kursunda her dönem 100-150 kursiyer profesyonel eğitimler sonunda sektördeki yerini alıyor. 4 Ay sürmekte olan eğitim programımız hafta içi ve hafta sonu iki grup olup toplamda 320 saatlik bir zamana eş değerdir. % 30 Teorik %70 uygulamalı eğitimlerde kullanılmakta olan tüm ekipman ve yan malzemeler kurumumuz tarafından karşılanmaktadır. Maximum sınıf mevcudumuz 13 kişidir 2 teori sınıfı, 2 uygulama sınıfı, 1 makyaj sınıfı, 1 podiatri sınıfı olarak ayrılmıştır, öğrencilerin ders aralarında dinlenebilmeleri için kantin ve cafe kısımlarımız mevcuttur.

    Akademisyen eğitimci kadrosuyla estetisyen - güzellik uzmanları çağımızın önde gelen mesleğine yoğun ve keyifli bir tempo ile hazırlanıyor.Son sistem cihaz ve ürün teknolojisiyle eğitim gören estetisyen - güzellik uzmanı adayları program bitiminde profesyoneller olarak işe yerleştirilme ve iş yeri açımında yönlendirildikten sonra 1 yıl boyunca kurumumuzdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alıyorlar.


    ESTETİSYENLİK KURSU EĞİTİMLERİMİZ

    Cilt Bakımı
    Estetiyenlik kursumuzda cilt bakımı dersi içeriği olarak Anatomi, yüz kas sistemi, cilt analiz ve cilt tipleri, cilt bakımı, cilt masajı, aletli cilt bakımı, cilt maske ve ampul uygulamaları ile eğitimleri , kolajen maskeler, vitamin türevleri cilt bakımında kullanım uygulamaları işlenmektedir.

    Vücut Bakımı
    Estetisyenlik kursumuzda vücut bakımı dersi içeriği olarak vücut analizi ,ölçme teknikleri, vücut peelingi, bandajlama teknikleri, vücut maskeleri, zayıflama teknikleri eğitimi ve uygulamaları verilmektedir.

    Lazer Epilasyon
    Estetisyenlik kursumuzda lazer epilasyon dersine geniş anatomi eğitimleri tamamlandıktan sonra geçilir. Cihaz eğitimi ve estetisyene yönelik uygulamaların eğitimleri verilir.

    Masaj
    Estetisyenlik kursumuzda masaj dersi içeriği olarak  masaj anatomisi, klasik masaj, volkanik taş masajı, G5 masajı, refleksoloji masaj sistemlerinin detaylı teori ve bireysel uygulamaları detaylı şekilde işlenir. Sonucunda profesyonel masöz,masör bilgi ve detayına sahip olursunuz.

    Manikür, Pedikür
    Estetisyenlik kursumuzda manikür pedikür dersi içeriği olarak el-ayak anatomisi, özel el-ayak bakımları, tırnak hastalıkları, özel maskeler, profesyonel tekniklerle manikür-pedikür uygulamaları işlenmekte olup Profesyonel Manikürist bilgi ve becerisine sahip olursunuz.

    Kalıcı Makyaj
    Estetisyenlik kursumuzda kalıcı makyaj dersi içeriği olarak kaş anatomisi , kaş şekillendirme, şablonla kaş şekilleri oluşturma, göz ve dudak şekilleri, micro pigment boyaları içerik ve kullanım metodları cihaz bilgisi gibi eğitim ve uygulamaları kapsar.

    Ağda ,  Parafin
    Estetiyenlik kursumuzda ağda parafin ders içeriği olarak son teknoloji  ağda sistemler, uygulama metodları, cilt tiplerinin belirlenmesi, kıl ve kılın yapısı, parafin uygulamaları ve eğitimlerini kapsar.

    Müşteri İlişkileri
    Sağlıklı yaşam ve güzellik günümüzün ağır ve stresli yaşam koşullarında artık bir lüks değil ihtiyaç olduğu gibi geleceğe yönelik bir yatırım olarak da algılanmaktadır.Gün geç tik’çe bu ihtiyaçlar bir hizmet sektörü oluşmuştur bu sektörde hizmet veren uzmanların en büyük gereksinimi müşteri ilişkileri bilgilerinin eğitimle tamamlanmasıdır.Tamamen ticaretten uzak kişiyi bilgilendirici ve yönlendirici danışmanlık verebilecek eğitim almaları gerekmektedir.Eğitim kurumumuzda verilen müşteri ilişkileri eğitim içerikleri
    *insan profillerini tanımak
    *beden dilini öğrenmek
    *iletişim ve işletme bilgisi edindirmek
    *satış ve pazarlama hizmetleri
    *davranış terapileri ve sağlıklı alışkanlıkları kazandırma
    gibi eğitimler verilmektedir.

    Epilasyon
    Estetisyenlik kursumuzda epilasyon ders içeriği olarak Kılın anatomisi , Kılın evreleri, İğneli epilasyon, Tüy dökücü metotlar, Ilık ağda, Sirağda, Thermofreez ve Thermodyn uygulamaları ve eğitimi verilmektedir.

    SPA Bakımları  ( Yosun , Tuz , Kil , Çamur )
    Spa Belçika’da doğa içerisinde doğal kaynaklar açısından zengin herkesin düşündüğünün aksine klasik büyük evler içerisinde yer alan son derece modern tesislerdir.bütün dünyaya yayılışı Belçika’daki spa denilen bu yerden olmuştur.Bunu ilk keşfede kral 8 Henry dır.Son yıllarda insanların sağlıklı yaşama duydukları ihtiyaç arttıkça doğal sistemlere olan itibarda arttığından spa’lar çoğalmıştır TÜRKİYEDE şu anda spa bakımları altın çağındadır.Spa bakımlarının özünde doğal kaynaklar ve ürünler yer almaktadır.deniz tuzlarından tutunda zengin bitki örtüsünden elde edilen özler bu bakımlarda yer almaktadır.Spa bakımları yosun,tuz,kil,çamur gibi bakımlar spa bakımlarının zengin içeriğinde ön sıralarda yer almaktadır.

    Lazer ile Vasküler Tedaviler
    Estetisyenlik kursumuzda lazer ile çeşitli bakım ve terapilerin  uygulama alanları, anatomik bilgi ve değerleri, kür programları gibi içerikler estetisyen kullanımına uygun şekilde verilir.

    Kaş Kirpik Boyama (Ekleme)
    Estetisyenlik kursumuzda detaylı eğitim içeriği gereği ufak detay atlanmaz.doğal bitki  köklerinden elde edilen pigmentlerle uygulanan geçici kaş ve kirpik boyaları,daha uzun ve dolgun görünen kirpikler için uyglanan protez kirpik uygulamalarının anatomik ve uygulamalı eğitimleri verilmektedir.

    Profesyonel Makyaj
    Estetisyenlik kursumuzda profesyonel makyaj dersi sahne ve şov makyajı, gece-gündüz  makyajı, gelin makyajı, aqua makyaj teknikleri içeriği ve uygulamalarını kapsar  eğitimlerin sonucunda make-up visagist teknik ve bilgisine sahip olursunuz.

    Protez Tırnak
    Estetisyenlik kursumuzda protez tırnak ders içeriği olarak gelişmiş tırnak sistemleri olan jel sistem, deeping sistem, acrillic sistem tırnak uygulamaları eğitimleri verilmektedir.

    Satış Eğitimi
    Estetisyenlik kursumuzda satış eğitimi dersi içeriği olarak Resepsiyon yönetimi, müşteri ilişkileri konsültasyon kartları, iletişim teknikleri,teknolojik cihaz gelişimleri ve eğitimleri verilmektedir.

Estetisyenlik ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |