Rusça Dil Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir T.C M.E.B - Özel Sozek Eğitim Kurumları

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar Rusça Dil Kursu - Kurumda - Zeytinburnu - İstanbul

  • Program tanımları
    Rusça, Avrupa'da en yaygın olarak konuşulan dildir ve Slavik dillerin de en büyüğüdür.  Rusça, Hint-Avrupa Dillerinden olup doğal olarak Sanskrit dillerine, Latin dillerine ve Cermen dillerine benzerlikler taşımaktadır. Genel olarak, eski Slavik kelimeleri ve farklı vurgu yapısını korumakla birlikte, modern Rusçada özellikle politika, bilim ve teknoloji alanında birçok yabancı kelime bulunmaktadır. 20. yüzyılın politik olarak önemli dili, Birleşmiş Milletlerin de resmi dillerinden biridir.

    Rusça Rusya ve eski Sovyetler Birliği ülkelerinde yaygın olarak konuşulmaktadır, 145 milyon kişinin anadili olmak üzere toplam 255 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Rusçanın resmi dil olduğu ülkeler; Rusya, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Birleşmiş Milletler dir. Bilindiği üzere son yıllardaki Rusya ile olan münasebetlerimizden dolayı Rusçaya olan ilgide yüksek oranda artmıştır. Bu ilgi doğrultusunda kurum olarak  dört yılı aşkın süredir Rusça kursları düzeyenleyerek ihtiyaca cevap vermeye çalışmaktayız.

Rusça ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |