Lazer Epilasyon Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir T.C M.E.B A56 Eğitim Güzellik Uzmanlığı Kursu

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar Lazer Epilasyon Kursu - Kurumda - Bakırköy - İstanbul

  • Program tanımları
    Lazer Epilasyon Kursu IPL Kursu

    T. C. Sağlık Bakanlığı'nın 31 Aralık 2008 tarih ve B.10.0.THG.0.79.00.03/49395 sayılı Estetik Amaçlı IPL Cihazları Hakkındaki Genelgesi ile  Güzellik ve Estetik Amaçlı Sağlık Kuruluşlarında eğitim almış "güzellik uzmanlarının IPL/Foto Epilasyon cihazlarını profesyonel olarak kullanması" uygun görülmüştür. Bunun üzerine, okulumuzda  T. C. Milli Eğitim Bakanlığı, Talim ve Terbiye Kurulu kararı ile uygulanan Epilasyon kurs programına "Foto Epilasyon ve Lazer Modülleri" eklenmiştir.

    Bu yeni eğitim programımızda Güzellik uzmanının lazer epilasyon konusunda bilmesi gereken tüm bilgiler kursiyerlerimize uygulamalı ve teorik olarak öğretilmekte, sektörün ve günümüzün gelişen ihtiyaçlarına göre şu an kullanımda olan birçok cihazla ilgili bilgiler sunulmakta, aralarındaki farklılıklar ve epilasyonla ilgili bilinmesi gereken tüm bilgiler  Eğitim programımızda kursiyerlerimize aktarılmaktadır.

    Hafta içi ve haftasonu kurs programlarımız mevcuttur, kayıt tarihlerimiz sizlerden gelen talepler doğrultusunda belirlenmektedir.

Meslek edindirme ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |