İspanyolca Dil Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir Plus Akademi

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar İspanyolca Dil Kursu - Kurumda - Çankaya - Ankara

  • Program tanımları
    Dünyada bir çok ülkede resmi dil olarak kabul edilen dil İspanyolcadır ve yaklaşık 500 milyon insanın bu dili bildiği tahmin edilmektedir. İspanyolca'nın resmi dil olarak kullanıldığı ülkeler : İspanya, Arjantin, Bolivya, Kolombiya, Kosta Rika, Küba, Şili, Ekvador, Guatemala, Honduras, Meksika, Nikaragua, Panama, Paraguay, Peru, Porto Riko, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Uruguay ve Venezuela'dır. Amerikanın ikinci resmi dili olan İspanyolcayı her 10 Amerikalıdan 3'ü bilmektedir.

    Özellikle son yıllarda, en çok konuşulan 3 dilden biri olması ve Avrupa Birliğinde İngilizceden sonra en çok konuşulan dil olmasından dolayı tüm dünyada rağbet görmeye başlayan İspanyolcanın önemi, İspanya hükümetiyle kültür, eğitim ve ticaret alanlarında yapılan anlaşmalar sayesinde Türkiye'de de anlaşılmaya başlanmıştır.

    İspanyolca Kursları 
    Toplam 6 seviyeden  oluşmaktadır.

    Her seviye sonunda bir seviye atlama sınavı yapılmaktadır. Bir üst seviyeye geçilebilmesi için dilbilgisi, dinleme, okuma, konuşma ve kompozisyon alanlarında başarılı olmak gerekir. Ven 1, Ven 2, Ven 3 ve ayrıca Libro del Alumno adlı ders kitapları ve alıştırma kitapları kullanılmaktadır. Bunlar İspanyolca müzik ve filmlerle desteklenmektedir.

İspanyolca ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |