İLERİ SEVİYE YEMEK KURSU

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir CHEF'S İSTANBUL MUTFAK ATÖLYESİ

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar İLERİ SEVİYE YEMEK KURSU - Kurumda - Beyoğlu - İstanbul

  • Program tanımları
    Akdeniz mutfaklarından seçmelerle "Modern Türk Mutfağı"... Yeni şık sunumlar, yeni tatlar, farklı yorumlarla lezzetli yemekler öğrenmek, dengeli mönüler hazırlamak ve misafirlerinize değişik yemekler sunmak istiyorsanız bu kurs programı tam size göre.

    " Mutfağa, pişirmeye, yeni tatlara meraklıyım; yemek yapmayı biliyorum, yeni reçeteler ve pişirme tekniklerini öğrenmek, yeni mönüler ve sunumlarla bildiğimin dışında lezzetlerle tanışmak istiyorum" diyorsanız 2.KUR YEMEK KURSU'muza bekliyoruz.

    Diğer kurslarımızda olduğu gibi tüm malzeme tarafımızdan sağlanıyor, siz de size ayrılan çalışma tezgahınızı ve ocağınızı kullanarak eğitmen şefinizle birlikte programdaki tüm yemekleri uygulayarak öğreniyor, pişirdiklerinizi de dilerseniz saklama kaplarınıza koyarak evinize götürüp sevdiklerinizle paylaşıyorsunuz.

    NELER VAR?: Balık, tavuk, kırmızı et ve sebze çeşitleriyle ana yemekler, garnitür hazırlama, safranlı aromatik pilav, soslar, garnitürler, çorbalar ve mönüyü tamamlayıcı tatlılar... Minestrone Çorba, BeffStrogonof, Biberli Izgara Biftek, Limonlu Turta, Portakallı Krepsüzet, Özel Sosuyla Somon, Kremalı Mezgit gibi...

    Unutmayın, mutfakta uğraşmak insan ruhunu ve bedenini rahatlatan en güzel hobilerden biridir ve mutfak en iyi terapi alanıdır . Mutfağa stres yaşamak için değil sters atmak ve keyif yapmak için girin!

    Usta Öğretici: Gülhan Kara

Aşçılık ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |