El Yapımı Çikolata Kursu

Sorularınız herhangi bir ücret alınmadan, doğrudan ilgili kuruma yönlendirilecektir CHEF'S İSTANBUL MUTFAK ATÖLYESİ

Iteği göndermek için Gizlilik politikasını kabul etmelisiniz

Hakkında yorumlar El Yapımı Çikolata Kursu - Kurumda - Beyoğlu - İstanbul

  • Program tanımları
    "Çikolata Kursu Bizim İşimiz".

    Kursumuzda çikolatanın eritme, soğutma, temperleme teknikleri konusunda uygulamalı olarak bilgiler verilmekte olup, 3 Saatlik çikolata kursu sonrasında evinizde dilediğiniz lezzetlerde gerçek çikolatalar yapabilir hale geliyorsunuz. Arzu ederseniz bunu meslek haline dönüştürebilir, aile bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

    Tek Seanstır.

    İKRAMLIK, HEDİYELİK .... ÇİKOLATALARINIZI KEYİFLE HAZIRLAYIN, ÖĞRENDİKLERİNİZİ DİLEDİĞİNİZ ZAMAN EVİNİZDE DE YAPIN!

    GURME ÇİKOLATA LEZZETİYLE DAMAKLARINIZI TANIŞTIRIN .


    Çikolata yapiminda kullanilan tüm malzeme tarafimizdan sağlanmaktadir. Yaptiğiniz çikolatalarinizi da kutuya koyup götürüyorsunuz. 

    Çikolata tutkunları, bu en keyifli kursu kaçırmayın. Çikolata yapmanın en az yemek kadar keyifli olduğunu biliyor muydunuz?

    Veeee...EVLERİNİZE KONUK OLMAYA GELİYORUZ!
    Kursa gitmeye vaktim yok, yol uzak, gitmeye üşeniyorum gibi bahaneleriniz varsa, bir telefonunuz yeter. İstanbul'da veya Türkiye'nin neresinde olursanız olun, siz bize gelemiyorsanız biz size geliyoruz. Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirmek, eğlenmek ve çikolatanın inceliklerini öğrenmek isterseniz arayın, evinize, iş yerinize veya özel olarak hazırlanmış mekanlarınıza gelelim. Birlikte çikolata yapıp eğlenelim.

    Unutmayın, çikolata mutluluk, sağlık kaynağıdır ve dünyanın en özel tatlarından biridir. Çikolata yaparken hem öğrenir hem de çok eğlenirsiniz! ÇİKOLATA İLE HAYAT
    ÇOK DAHA GÜZEL!

     
    Kurs Hakkında:


    İster hediyelik ister ikramlık... Vazgeçilmez bir tutkudur çikolata... Taptaze, içi lezzet dolu, yapay katkı içermeyen tamamen doğal çikolatalar ı yapmak hem çok kolay hem de çok eğlenceli... Çikolata yapmayi öğrenin hayatınıza lezzet ve renk katın!
    El yapımı findikli, bademli, likörlü, sütlü, bitter veya fildişi (beyaz) çikolatalar...
    Kakao, yeşil fıstık ve hindistancevizine bulanmış top top truffle'lar; vişneli, likörlü, çeşit çeşit lezzette, şık ve çekici kalıp çikolatalar... Sevdiklerinizin damak tadına göre hediyelik çikolatalar yapmak için bu eğlenceli fırsatı kaçırmayın.

Aşçılık ile ilgili diğer programlar

Bu site çerezleri kullanmaktadır.
Devam etmek istiyorsanız, yelken, kabul eder.
Daha fazlası  |